Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Υπηρεσίες

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την αρχική ιδέα μέχρι την κατασκευή, υποστήριξη & διαφήμιση του website, του eshop ή της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλη τη διάρκεια ζωής του project σου.
Κάθε συνεργασία μας την «παίρνουμε προσωπικά»!

Κατασκευή website

Δημιουργούμε μοναδικά, στοχευμένα website για άμεση προβολή

Η ιστοσελίδα σου είναι ένα «πολυεργαλείο» πάνω στο οποίο θα βασιστεί η παρουσία σου στο web και η διαφήμισή σου. Είναι η «εικόνα» και η «φωνή» σου στο web.

Κατασκευάζουμε ένα εργαλείο που σε αντιπροσωπεύει, τονίζει τα δυνατά σου σημεία και κερδίζει τις εντυπώσεις. Ένα εργαλείο ζωντανό που παράγει νέες επαφές και πελάτες σε όλο τον κύκλο ζωής του.

Ένα σωστά στημένο website θα αποτελέσει μια ισχυρή βάση για τη μελλοντική σου διαφήμιση, θα αυξήσει τις οργανικές σου επαφές και θα μειώσει τα κόστη της πληρωμένης διαφήμισης.

Συνδέουμε το Website σου με εργαλεία πραγματικού χρόνου για να παρακολουθείς τις προτιμήσεις του κοινού σου και να διαμορφώνεις τη στρατηγική που θα σου αποφέρει το μέγιστο κέρδος!

Κατασκευή eshop

Κατασκευάζουμε eshop λειτουργικά, προσανατολισμένα στη μεγιστοποίηση των πωλήσεων

Προσέγγισε τους πελάτες σου με τρόπο δυναμικό. Άνοιξε το «μαγαζί» σου σε νέες αγορές πέρα από τους περιορισμούς των αποστάσεων.

Σε βοηθάμε να εκμεταλλευτείς όλες τις τεχνικές πωλήσεων μέσα από συνδυαστικές προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια, δώρα και προωθητικές ενέργειες.

Όσον αφορά λειτουργικά θέματα του eshop, σε υποστηρίζουμε και σε καθοδηγούμε βήμα-βήμα από τον σχεδιασμό και την κατασκευή έως και τη λειτουργία του ηλεκτρονικού σου καταστήματος.

Δίνουμε συμβουλές για διαδικασίες όπως οι μέθοδοι πληρωμής, συνεργασία με courier πολιτική αγορών και προστασία προσωπικών δεδομένων. Αναλαμβάνουμε να σου παραδώσουμε το eshop σου «με το κλειδί στο χέρι»!

Google Ads & Newsletter

Αύξησε τις πωλήσεις σου και χτίσε σχέσεις εμπιστοσύνης

Δημιούργησε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες σου και μεγιστοποίησε την αγοραστική τους αξία μέσα από κανάλια διαφήμισης όπως το Google Ads και εκστρατείες Newsletter

Με το Google Ads οι «τυφλές» διαφημίσεις είναι παρελθόν. Προσέγγισε ένα κοινό εκατομμυρίων χρηστών μέσα από τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google ή μέσω του δικτύου προβολής της Google σε συναργαζόμενες τρίτες ιστοσελίδες. Παρακολούθησε ώρα με την ώρα τις επιδόσεις της διαφήμισής σου και ανακάλυψε τα μηνύματα που έχουν την υψηλότερη απόδοση για τους στόχους και το κοινό σου.

Το Newsletter είναι ιδανικό εργαλείο για να «χτίσεις» την εικόνα του brand σου και να δημιουργήσεις ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες σου. Με προσεγμένα, μη-παρεμβατικά μηνύματα που στοχεύουν στις ανάγκες των πελατών σου θα αποκτήσεις πιστούς πελάτες που θα σε διαφημίσουν οργανικά. Σε συμβουλεύουμε σε τακτικές χτισίματος της λίστας των επαφών σου και στη διαμόρφωση στοχευμένων email για τη μέγιστη προστιθέμενη αξία!

Social media

Διαφημίσου εκεί που οι πελάτες σου περνούν τον περισσότερο χρόνο τους

Στην Ελλάδα πάνω από 5 εκαταμμύρια χρήστες συνδέονται καθημερινά στο Facebook και το Instagram αφιερώνοντας κατά μέσο όρο 13 ώρες την εβδομάδα.

Μάθε τι χρειάζεται για να δημιουργήσεις πρωτότυπα μηνύματα και πρωτότυπο περιεχόμενο που μιλάει στην καρδιά του κοινού σου και ξεχωρίζει από τον «θόρυβο».

Σου δείχνουμε τον τρόπο να χρησιμοποιήσεις τα Social Media για να χτίσεις το κοινό σου οργανικό τρόπο και να δημιουργήσεις στέρεες βάσεις.

Σε καθοδηγούμε στη δημιουργία διαφημίσεων που θα αυξήσουν την αξία του brand σου και θα αυξήσουν τις πωλήσεις σου.

Πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης

Σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση μέσα από μία ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα

Θέλεις να προωθήσεις μια σειρά από ειδικά σεμινάρια; Έχεις φροντιστήριο και θες να επεκτείνεις τη δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο; Θες να συνεχίσεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου ακόμα και σε περιόδους lockdown;

Αναλαμβάνουμε τη διαμόρφωση και συντήρηση της πλατφόρμας εκπαίδευσης που θα φιλοξενήσει τα ψηφιακά σου μαθήματα.

Χτίσε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μαθητές σου και τους επιμορφούμενούς σου μέσα από υπηρεσίες σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα διαχείρισης μάθησης όπως το Moodle & το eClass και υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης όπως το Big Blue Button & το Microsoft Teams.

  • moodle logo
  • eClass logo

Custom Web Applications

Για πρωτότυπες εφαρμογές που δεν «χωρούν σε καλούπια»

Αναπτύσσουμε εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σου.

Λύσεις που καλύπτουν τη διασύνδεση συστημάτων, εξειδικευμένες προωθητικές ενέργειες, μεταφορά (migration) δεδομένων, στοχευμένα παιχνίδια και εκπαιδευτικό υλικό.

Ελάτε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές του project σας!

συνεργασίες & projects