Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Κατασκευή eshop για ανταλλακτικά, αξεσουάρ, κράνη και ένδυση μοτοσικλέτας
Eshop Havellas Moto - Ανταλλακτικά, κράνη, αξεσουάρ μοτοσικλετών
Eshop Havellas Moto - Ανταλλακτικά, κράνη, αξεσουάρ μοτοσικλετών

Το eshop της Χαβέλλας Μότο κινείται σε γρήγορες ταχύτητες μέσα στην πόλη!
Για την κατασκευή του eshop του καταστήματος βάλαμε στη συνταγή το πάθος για τις μοτοσικλέτες & την εμπειρία 40 ετών του Γιώργου Χαβέλλα και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει!

1

Πωλήσεις & προϊόντα

Πωλήσεις στο διαδίκτυο

Το eshop της Χαβέλλας Μοτο αποτελεί το νέο κανάλι διάθεσης των προϊόντων της. Με 40 χρόνια στο χώρο η εταιρεία διαθέτει κάθε είδους αξεσουάρ και ανταλλακτικά για Suzuki, KTM & όλες τις γνωστές μάρκες μηχανών.

2

Για τον πελάτη

Εύκολες και γρήγορες αγορές

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων φιλοξενείται σε κατηγορίες που έχουν δημιουργηθεί με στόχο την εύκολη αναζήτηση. Τα φίλτρα προϊόντων βοηθούν τον πελάτη να περιορίσει τα αποτελέσματα και να ολοκληρώσει άμεσα την αγορά του.

3

Εταιρική ταυτότητα

Η εικόνα της εταιρείας

Η Χαβέλλας Μοτο ασχολείται ενεργά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο σχεδιασμός του eshop και οι φωτογραφίες από τις συμμετοχές σε αγώνες αποτυπώνουν το δραστήριο χαρακτήρα του καταστήματος.

4

Επιδόσεις & ασφάλεια

Για ασφαλείς και γρήγορες αγορές

Η διαδικασία της αγοράς ολοκληρώνεται απλά, χωρίς την ανάγκη εγγραφής του χρήστη στο σύστημα. Όλες οι συναλλαγές που αφορούν χρήση κάρτας εκτελούνται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας για τη μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών.

Ενδιαφέρεστε για την κατασκευή eshop;

συνεργασίες & projects