Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Η ιστοσελίδα του βραβευμένου προγράμματος φιλοξενεί νέα, ενημερώσεις και ειδικά βιντεο-αφιερώματα από επιφανείς γυναίκες του επαγγελματικού και επιχειρηματικού χώρου.
Ιστοσελίδα προγράμματος Womentors - Ενδυνάμωση νέων γυναικών
Ιστοσελίδα προγράμματος Womentors - Ενδυνάμωση νέων γυναικών

Η ιστοσελίδα του βραβευμένου προγράμματος WOMENTORS.
Το WOMENTORS είναι ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην πολύπλευρη ενδυνάμωση νέων γυναικών μέσω εκπαίδευσης και ανάπτυξης ικανοτήτων για μεγαλύτερη συμμετοχή, λήψη αποφάσεων, δύναμη και δράση σε όλους τους τομείς της ζωής και της υγεία τους.

1

Βίντεο & πολυμέσα

Μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις

Η ιστοσελίδα του WOMENTORS φιλοξενεί βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις με προσωπικές αφηγήσεις προσώπων. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και η Α.Ε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

2

Σχεδίαση για κινητά

Πρόσβαση από κάθε συσκευή

Η φύση του προγράμματος απαιτεί την εύκολη και άμεση πρόσβαση στους πόρους του από κάθε συσκευή. Η ιστοσελίδα προσαρμόζεται αυτόματα σε μικρότερες οθόνες χωρίς να θυσιάζεται η λειτουργικότητά της.

3

Νέα & ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις που αφορούν το πρόγραμμα

Οι Ανακοινώσεις δίνουν τον παλμό του προγράμματος. Η συγγραφή των ανακοινώσεων γίνεται σε πραγματικό χρόνο από τους διαχειριστές του WOMENTORS μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον.

4

Φόρμα εγγραφής

Εγγραφή νέων μελών στο πρόγραμμα

Η εύκολα παραμετροποιήσιμη φόρμα εγγραφής νέων μελών περιλαμβάνει τη δυνατότητα υποβολής αρχείων και μαγνητοσκοπημένων βιντεο βιογραφικών.

Πείτε μας τι ανάγκες έχει η ιστοσελίδα σας

συνεργασίες & projects