Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Η ιστοσελίδα παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις πολυτελείς σουίτες Tramontana που βρίσκονται στη Νάουσα και το Αντάμωμα Κύθνου.
Ιστοσελίδα Tramontana Kythnos - Διαμονή σε πολυτελείς σουίτες
Ιστοσελίδα Tramontana Kythnos - Διαμονή σε πολυτελείς σουίτες

Η Freshid ανέλαβε να κατασκευάσει την ιστοσελίδα των πολυτελών καταλυμάτων στην Κύθνο. Σχεδιάσαμε την εταιρική ταυτότητα Tramontana Kythnos από την σύλληψη της αρχικής ιδέας (όνομα) έως τον σχεδιασμό του λογοτύπου και την κατασκευή της ιστοσελίδας.
Η ιστοσελίδα Tramontana Kythnos προβάλλει τα μοντέρνα Κυκλαδίτικα καταλύματα του Tramontana Kythnos με λιτές γραμμές και με έμφαση στη διακόσμηση των δωματίων.

1

Σχεδίαση ταυτότητας

Όνομα, λογότυπο και εταιρικό προφίλ

Η ταυτότητα του Tramontana Kythnos σχεδιάστηκε από την αρχή. Η κυκλαδίτικη παράδοση, ο νησιώτικος χαρακτήρας, το παιχνίδι της θάλασσας με τον αέρα μας ενέπνευσαν για την επιλογή του ονόματος και τη σχεδίαση του λογοτύπου. Στη συνέχεια η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με γνώμονα την καλύτερη προβολή κάθε σουίτας.

2

Σχεδίαση για κινητά

Κρατήσεις από κάθε συσκευή

Η ιστοσελίδα Tramontana Kythnos σχεδιάστηκε με τρόπο που να είναι προσβάσιμη από κάθε συσκευή. Έτσι ο επισκέπτης θα κάνει κράτηση χωρίς δυσκολία και από το κινητό του.

3

Ευχρηστία & προσβασιμότητα

Ευκολία χρήσης για κάθε επισκέπτη

Κατά τον αρχικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας καταγράψαμε ποιοι είναι οι στόχοι της. Γρήγορες κρατήσεις, εύκολη εύρεση των στοιχείων κάθε συγκροτήματος και χαμηλά ποσοστά εγκατάλειψης ήταν τα στοιχεία που δώσαμε βάρος. Σύντομα είδαμε στην πράξη πως ο σχεδιασμός μας έφερε καρπούς!

4

Κρατήσεις

Ηλεκτρονικές κρατήσεις & Channel manager

Η ιστοσελίδα συνδέεται με σύστημα διαχείρισης κρατήσεων (Channel manager) για το συντονισμό των κρατήσεων μέσω τηλεφώνου, ιστοσελίδας και του Booking.com. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται οι διπλοκρατήσεις και το διαχειριστικό φορτίο του χειροκίνητου συντονισμού των εργαλείων σας!

Ας μιλήσουμε για τη δική σας ιστοσελίδα!

συνεργασίες & projects