Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Η ιστοσελίδα προβάλλει τις πολυτελείς βίλες και τα επαγγελματικά ακίνητα που κατασκευάζει η S.N. Houvardas σε τουριστικές περιοχές και επιφανή προάστια της Αθήνας.
Ιστοσελίδα S.N. Houvardas - Κατασκευαστική και αρχιτεκτονικές μελέτες
Ιστοσελίδα S.N. Houvardas - Κατασκευαστική και αρχιτεκτονικές μελέτες

Η κατασκευή της ιστοσελίδας SN Houvardas ήταν μια ευχάριστη πρόκληση! Στόχος της ιστοσελίδας ήταν να προβληθούν τα πολυτελή ακίνητα που κατασκευάζει και το προφίλ της SN Houvardas and partners.
Οι λιτές γραμμές και η έμφαση στην αρχιτεκτονική και την αισθητική των κτιρίων ακολουθούν όλο το σχεδιασμό της ιστοσελίδας.

1

Εμφάνιση & αισθητική

Σύμφωνα με τη minimal αισθητική των κτιρίων

Η παρουσίαση των κτιρίων ήταν ο βασικός στόχος της ιστοσελίδας. Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες & τα γραμμικά σχέδια σε συνδυασμό με τη μοντέρνα αισθητική των πολυτελών κατοικιών έδωσαν την έμπνευση για τις λιτές γραμμές που ακολουθήσαμε στην κατασκευή της ιστοσελίδας.

2

Σχεδίαση για κινητά

Αυτόματη προσαρμογή στο κινητό

Η μεγάλη κλίμακα των κατασκευών δίνει εντυπωσιακή αίσθηση σε μεγάλες οθόνες. Όμως η πλειοψηφία των επισκεπτών στην ιστοσελίδα χρησιμοποιεί κινητό ή τάμπλετ. Έγινε ειδική μέριμνα ώστε η ιστοσελίδα να προσαρμόζεται αυτόματα σε μικρότερες οθόνες χωρίς να χάνει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

3

Εταιρική ταυτότητα

Σχεδιασμός λογοτύπου & διαμόρφωση ταυτότητας

Η Freshid υλοποίησε το λογότυπο της SN Houvardas και συνέβαλε στη διαμόρφωση της εταιρικής της ταυτότητας. Το λογότυπο παντρεύει το πλούσιο βιογραφικό του Σπύρου Χουβαρδά (Θεμέλια ΑΤΕ) και το μέλλον μιας φιλόδοξης εταιρείας.

4

Ασφάλεια & ευχρηστία

Εύκολη και ασφαλής πλοήγηση

Η κατασκευή της ιστοσελίδας περιλαμβάνει την παρουσίαση του περιεχομένου σε δύο γλώσσες (πολυγλωσικό σύστημα) και την εύχρηστη πλοήγηση στις ενότητες της ιστοσελίδας. Όλες οι πληροφορίες άμεσου ενδιαφέροντος βρίσκονται σε εύκολα προσβάσιμα σημεία χωρίς να θυσιάζεται η αισθητική της ιστοσελίδας.

Ας μιλήσουμε για την ιστοσελίδα σας

συνεργασίες & projects