Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Ιστοσελίδα φιλική προς κινητά με αντικείμενο τις κατασκευές και επισκευές σκεπών με κεραμίδια, σκέπαστρα, αίθρια & πέργκολες
Ιστοσελίδα Σκεπές Γεωργιόπουλος - κεραμοσκεπές, πέργκολες και σκεπαστά
Ιστοσελίδα Σκεπές Γεωργιόπουλος - κεραμοσκεπές, πέργκολες και σκεπαστά

Ο Γιάννης Γεωργιόπουλος και η οικογενειακή του επιχείρηση μαστορεύει τις κεραμοσκεπές με αγάπη και εμπειρία. Η Freshid αποτύπωσε με ζωντανό τρόπο την τέχνη του Γιάννη στην ιστοσελίδα Σκεπές Γεωργιόπουλος.
Το κόκκινο χρώμα των κεραμιδιών κυριαρχεί στην ιστοσελίδα και δένει όμορφα με τις φυσικές αποχρώσεις των ξύλινων σκελετών στέγης που σχεδόν... μυρίζουν ξύλο!

1

Εμφάνιση & σχεδίαση

Η τέχνη στις κεραμοσκεπές

Η ιστοσελίδα αποτυπώνει την τέχνη και την εμπειρία των κατασκευών του Γιάννη Γεωργιόπουλου. Κάθε έργο είναι μοναδικό και έτσι επιλέξαμε την ατομική προβολή κάθε σκεπής, σκεπάστρου ή πέργκολας που κατασκευάζει ο Γιάννης.

2

Εταιρική ταυτότητα

Προσωπικές υπηρεσίες, οικογενειακή επιχείρηση

Το λογότυπο αποτυπώνει με απλές γραμμές το αντικείμενο της εταιρείας. Το κυκλικό του σχήμα το κάνει ιδανικό για χρήση σε Socia media profiles και τα αρχικά γράμματα κάνουν βέβαιο πως δύσκολα θα ξεχάσεις την επωνυμία της επιχείρησης. Ο προσωπικός χαρακτήρας των υπηρεσιών ολοκληρώνεται μέσα από την περιγραφή της εταιρείας που τιμά τον οικογενειακό της χαρακτήρα.

3

Κατασκευή για κινητά

Εύκολη πρόσβαση από κάθε συσκευή

Η ιστοσελίδα προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε μέγεθος οθόνης. Έτσι η πλοήγηση και η περιήγηση στην ιστοσελίδα είναι το ίδιο ευχάριστη είτε μέσω υπολογιστή είτε μέσω κινητού τηλεφώνου.

4

Υψηλές επιδόσεις

Φιλική προς τη Google

Η ιστοσελίδα έχει δομηθεί με τρόπο που να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και την Google. Κάθε έργο περιέχει λέξεις-κλειδιά, εσωτερικούς συνδέσμους και άλλα χαρακτηριστικά που ευνοούν την υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και την υψηλή επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας.

Ας μιλήσουμε για την ιστοσελίδα σας

συνεργασίες & projects