Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Μοντέρνο και πρωτότυπο eshop για χειροποίητες τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας.
eshop See My Bag - Χειροποίητα τσαντάκια και αξεσουάρ μόδας
eshop See My Bag - Χειροποίητα τσαντάκια και αξεσουάρ μόδας

Η κατασκευή του eshop See My Bag είναι ένα δημιουργικό ταξίδι που μας ταξιδεύει σε νέες διαδρομές! Το eshop αντιπροσωπεύει κάθε μοναδικό χειροποίητο προϊόν και το παρουσιάζει με υψηλή ευκρίνεια και ξεκάθαρο στον πελάτη. Έτσι τα ποσοστά πωλήσεων παραμένουν υψηλά και οι πελάτες εμπιστεύονται το brand αγοράζοντας χειροποίητα τσαντάκια!
Το eshop See My Bag έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας με επισκέψεις που φτάνουν πλέον τους 4.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα.

1

Προβολή & Πωλήσεις

Για τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου και την προβολή του brand

Όσον αφορά τις πωλήσεις φροντίσαμε ώστε ο επισκέπτης να ψωνίζει με απλό και άμεσο τρόπο εξαλείφοντας τεχνικές δυσκολίες που μπορεί να σταθούν εμπόδιο στη διαδικασία. Τα προϊόντα φωτογραφήθηκαν και παρουσιάστηκαν με τρόπο μοντέρνο και κατάλληλο για αγορές μέσω κινητού. Ταυτόχρονα το eshop χρησιμοποιήθηκε για την έναρξη διαφημιστικής εκστρατείας με σκοπό την προβολή του brand.

2

Επιδόσεις & Ασφάλεια

Κατασκευασμένο με τρόπο αξιόπιστο και ασφαλή

Το See My Bag είναι ένα eshop κατασκευασμένο με τρόπο ασφαλή και αξιόπιστο, στοχεύοντας στην ευχρηστία τόσο για τους πελάτες όσο και για το διαχειριστή του. Τα πρωτόκολλα ασφάλειας και το εύχρηστο περιβάλλον αγορών και διαχείρισης εξασφαλίζουν ένα έμπιστο και λειτουργικό περιβάλλον αγορών. Όπως ακριβώς θα θέλατε και το πραγματικό σας κατάστημα!

3

Social media

Ένα eshop... κοινωνικό!

Πρώτο μας μέλημα ήταν η διασύνδεση του eshop με τα social media! Σήμερα το See My Bag έχει ενεργά προφίλ σε Instagram και Facebook με 9.000 Instagram Followers και 4.000 Like στη Facebook page!

4

Google Ads

Διαφήμιση στη Google

Για να ενισχυθεί η εικόνα και η παρουσία του eshop See My Bag από τις πρώτες ημέρες ξεκινήσαμε τη διαφήμιση μέσω της Google. Έτσι το eshop προβλήθηκε στα αποτελέσματα αναζήτησης αλλά και στο δίκτυο συνεργατών της Google. Χάρη στη διαφήμιση Google Ads η προβολές και οι αγορές στο eshop αυξήθηκαν με γρήγορο ρυθμό και το brand ξεκίνησε να γίνεται δημοφιλές στο ελληνικό κοινό.

Ας μιλήσουμε για το δικό σας eshop!

συνεργασίες & projects