Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Η ιστοσελίδα προβάλλει τις πολυτελείς κατασκευές της εταιρείας και τις υπηρεσίες της που περιλαμβάνουν τη μελέτη, κατασκευή, επίβλεψη και ανακαινίσεις κτιρίων και ξενοδοχείων.
Ιστοσελίδα Rose Sky Quality Constructions - Κατασκευές, μελέτες & ανακαινίσεις
Ιστοσελίδα Rose Sky Quality Constructions - Κατασκευές, μελέτες & ανακαινίσεις

Όταν αναλάβαμε την κατασκευή της ιστοσελίδας Rose Sky Quality Constructions θέλαμε το αποτέλεσμα να αντιπροσωπεύει την προηγμένη αισθητική των πολυτελών κτιρίων που κατασκευάζει.
Η σχεδίαση περιλαμβάνει ένα μοτίβο γωνιών και κρυφών γεωμετρικών σχημάτων για να αποδώσει τον κυβισμό των κτιρίων.

1

Εμφάνιση & αισθητική

Κυρίαρχο στοιχείο ο κυβισμός

Ο μεγάλος όγκος των κτιρίων αποδίδεται με εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό των κτιρίων. Λιτές γραμμές και γεωμετρικά σχήματα διέπουν όλη την ιστοσελίδα.

2

Σχεδίαση για κινητά

Αυτόματη προσαρμογή στο κινητό

Η εύκολη πρόσβαση και η ευχρηστία είναι βασικοί στόχοι της ιστοσελίδας. Έτσι σχεδιάστηκε ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα στις μικρότερες οθόνες των κινητών.

3

Διαχείριση ακινήτων

Διαχείριση πορτφόλιο Real Estate από μεσίτη

Η ιστοσελίδα παρέχει σύστημα διαχείρισης ακινήτων από μεσίτη. Ένας εξουσιοδοτημένος μεσίτης μπορεί να διαχειρίζεται τον κατάλογο ακινήτων της εταιρείας, να προσθέτει/αφαιρεί ακίνητα και να επεξεργάζεται τα χαρακτηριστικά τους.

4

Περιοχή μελών VIP

VIP πρόσβαση σε επιλεγμένα ακίνητα

Δημιουργήθηκε ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα προστατευμένη με κωδικό ώστε να είναι ορατή μόνο στα μέλη VIP. Έτσι ορισμένα ακίνητα δεν είναι δημόσια ορατά.

Ας μιλήσουμε για την ιστοσελίδα σας

συνεργασίες & projects