Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Ένα εύχρηστο eshop για προϊόντα που περιλαμβάνουν μαλλιά πλεξίματος, πλεκτά, είδη ραπτικής, χειροποίητα και αξεσουάρ για κατασκευές!
Eshop Ράβω Πλέκω - Πλέξιμο, Κέντημα, Μωρουδιακά
Eshop Ράβω Πλέκω - Πλέξιμο, Κέντημα, Μωρουδιακά

Από το 2012 που κατασκευάστηκε η πρώτη έκδοση του eshop μέχρι σήμερα, το Ράβω Πλέκω έχει γράψει τη δική του ιστορία.
Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από είδη ραπτικής & πλεξίματος μέχρι μωρουδιακά και κουβερτάκια έχει κερδίσει τις καρδιές μας με πάνω από 4.000 επισκέψεις τον μήνα!

1

Πωλήσεις & προϊόντα

Πωλήσεις μέσω eshop

Το eshop του Ράβω Πλέκω αποτελεί την προέκταση του φυσικού καταστήματος στο Μαρούσι. Η αυξημένη προβολή του eshop έφερε άνοδο των πωλήσεων και αύξησε το κοινό του καταστήματος προσεγγίζοντας πελάτες από όλη την Ελλάδα.

2

Επιδόσεις & ασφάλεια

Εύκολη διαχείριση και ασφαλείς αγορές

Η διαχείριση των προϊόντων γίνεται εύκολα, από υπολογιστή ή κινητό και η ενημέρωση για νέες παραγγελίες γίνεται μέσω email ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία με τον πελάτη. Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον ώστε ο πελάτης να αισθάνεται εμπιστοσύνη.

3

Εταιρική ταυτότητα

Σχεδιασμός λογοτύπου και εντύπου υλικού

Σχεδιάσαμε το λογότυπο του Ράβω Πλέκω χρησιμοποιώντας τα... προϊόντα του καταστήματος! Το λογότυπο στόλισε όμορφα τις επαγγελματικές κάρτες του καταστήματος και τα αυτοκόλλητα της βιτρίνας.

4

Οργανική διαφήμιση

Από στόμα σε... στόμα

Η εικόνα του Ράβω Πλέκω ενισχύθηκε από την οργανική διαφήμιση στο Facebook, στο Youtube και στο Blog του eshop. Σύντομοι οδηγοί, tips, συμβουλές και κατασκευές έγιναν ανάρπαστα στα Social Media ανεβάζοντας το eshop στην κορυφή!

Ας μιλήσουμε για το δικό σας eshop!

συνεργασίες & projects