Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Κατασκευή της ιστοσελίδας του επαγγελματικού οδηγού Pocket City. Ψυχαγωγία, έξοδος, άθληση & καταστήματα στα Μεσόγεια και τα Βορειοανατολικά προάστια της Αττικής.
Ιστοσελίδα Pocket City - εμπορικός οδηγός για τα Βορειοανατολικά προάστια
Ιστοσελίδα Pocket City - εμπορικός οδηγός για τα Βορειοανατολικά προάστια

Η Freshid κατασκεύασε την ιστοσελίδα του επαγγελματικού καταλόγου Pocket City, έναν οδηγό που θα σε ταξιδέψει!
Ψάξε, γεύσου, ανακάλυψε, ζήσε!
Ψυχαγωγία, άθληση, καλλιτεχνικά και τα καλύτερα μέρη για την έξοδό σου όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος!
Pocket City, ο απόλυτος οδηγός για τα Μεσόγεια και τα Βορειοανατολικά προάστια.

1

Φίλτρα & Αναζήτηση

Βρίσκεις γρήγορα ό,τι ψάχνεις

Η ιστοσελίδα παρέχει πολλαπλά εργαλεία αναζήτησης στον επαγγελματικό κατάλογο. Εστιατόρια, γυμναστήρια, κομμωτήρια όλα είναι ένα κλικ μακριά! Χρησιμοποίησε την αναζήτηση για να βρεις αυτό που θες ή φίλτραρε τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας συνδυαστικά κριτήρια.

2

Χάρτες & Οδηγίες

Υπολογισμός αποστάσεων & εύρεση τοποθεσίας

Κάθε αναζήτηση συνοδεύεται από αναλυτικό χάρτη. Ο οδηγός εντοπίζει αυτόματα την τοποθεσία του επισκέπτη και μπορεί να φιλτράρει τα αποτελέσματα με βάση τη χιλιομετρική απόσταση. Όταν ο επισκέπτης επιλέξει την επιχείρηση ή το κατάστημα που τον ενδιαφέρει με ένα κουμπί παίρνει οδηγίες για τη διαδρομή μέσω της εφαρμογής Google Maps!

3

Προβολή επιχειρήσεων

Ατελείωτες επιλογές και πακέτα προβολής

Ο οδηγός Pocket City παρέχει δυνατότητες για διαμόρφωση των πακέτων προβολής των επιχειρήσεων. Διαφημιστικά banner, προβεβλημένες θέσεις, αφιερώματα και πληρωμένες καταχωρίσεις στον κατάλογο εξασφαλίζουν πως κάθε επιχείρηση θα επιλέξει τη διαφήμιση που της ταιριάζει.

4

Ενημέρωση & Γεγονότα

Blog, Newsletter & Social Media

Το Blog της ιστοσελίδας του Pocket City φιλοξενεί νέα για εκδηλώσεις, προσφορές & γεγονότα. Επίσης μέσω της διασύνδεσης με υπηρεσία Newsletter ο επισκέπτης μπορεί να εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης του καταλόγου και να λαμβάνει τα τελευταία νέα στο email του. Τέλος, η διασύνδεση με τα Social media εξασφαλίζει την προβολή στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό!

Έχετε κάποια ιδέα; Ας μιλήσουμε για την ιστοσελίδα σας!

συνεργασίες & projects