Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Η ιστοσελίδα του ξενώνα Kontseta παρουσιάζει τα ομώνυμα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην πόλη του Μέριχα στην Κύθνο.
Ιστοσελίδα Kontseta - οικογενειακός ξενώνας στο νησί της Κύθνου
Ιστοσελίδα Kontseta - οικογενειακός ξενώνας στο νησί της Κύθνου

Η ιστοσελίδα των δωματίων του Kontseta Guesthouse στην Κύθνο προβάλλει τον όμορφο και φιλόξενο ξενώνα της αντίστοιχης οικογενειακής επιχείρησης. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας εξοικιώνεται αμέσως με την Κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα του παραδοσιακού ξενώνα.
Η ιστοσελίδα ανακατασκευάστηκε με σκοπό την καλύτερη προβολή των δωματίων και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

1

Έμφαση στο περιεχόμενο

Τα δωμάτια του ξενώνα Kontseta

Το φιλόξενο περιβάλλον, η θέα στη θάλασσα και η ιδανική τοποθεσία δίπλα στο λιμάνι του Μέριχα ήταν οι βασικοί άξονες για τη διαμόρφωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Κείμενα και πολυμέσα αποτυπώνονται σε τρεις γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά που αντιστοιχούν στο προφίλ των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

2

Σχεδίαση για κινητά

Κρατήσεις από κάθε συσκευή

Η ιστοσελίδα του ξενώνα Kontseta σχεδιάστηκε με τρόπο που να είναι προσβάσιμη από κάθε συσκευή. Έτσι ο επισκέπτης θα κάνει κράτηση χωρίς δυσκολία και από το κινητό του.

3

Διαφήμιση

Google My Business & Social media

Για την οργανική διαφήμιση του ξενώνα, η ιστοσελίδα Kontseta διασυνδέθηκε με τη σελίδα στο Facebook και το προφίλ στο Instagram. Επίσης ανανεώθηκε η επαγγελματική καταχώριση της εταιρείας στη Google.

4

Κρατήσεις

Ηλεκτρονικές κρατήσεις & Channel manager

Η ιστοσελίδα συνδέεται με σύστημα διαχείρισης κρατήσεων (Channel manager) για το συντονισμό των κρατήσεων μέσω τηλεφώνου, ιστοσελίδας και του Booking.com. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται οι διπλοκρατήσεις και το διαχειριστικό φορτίο του χειροκίνητου συντονισμού των εργαλείων σας!

Έχετε δωμάτια; Ας μιλήσουμε για την ιστοσελίδα σας!

συνεργασίες & projects