Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Η ιστοσελίδα παρουσιάζει τις εμπειρίες που προσφέρει ο Γιώργος Βαδιβούλης μέσα από εκδρομές και ξεναγήσεις σε αρχαία μονοπάτια & μεσαιωνικά κάστρα στο νησί της Κύθνου.
Ιστοσελίδα Experience Kythnos - Εκδρομές στην Κύθνο, πεζοπορία & δραστηριότητες
Ιστοσελίδα Experience Kythnos - Εκδρομές στην Κύθνο, πεζοπορία & δραστηριότητες

Experience Kythnos σημαίνει «ζήσε την Κύθνο»! Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε με αυτή τη φράση στο μυαλό. Δραστηριότητες, πεζοπορία σε μονοπάτια και εκρομές στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί.
Φωτογραφίες και γραφικά επιλέχθηκαν με τρόπο ώστε να αντανακλούν το δραστήριο πνεύμα του Γιώργου Βαδιβούλη.

1

Εμφάνιση & αισθητική

Μοντέρνα σχεδίαση με action στοιχεία

Τα χρώματα της φύσης και της εξοχής χαρακτηρίζουν την ιστοσελίδα. Το γαλάζιο του ουρανού ανακατεύεται με το κίτρινο των ανθισμένων αγρών και μας δίνει το πράσινο της βλάστησης, της ζωής. Οι έντονες γωνίες και οι γρήγορες εναλλαγές δημιουργούν την αίσθηση της δράσης και την επιθυμία να ανακαλύψουμε μεσαιωνικά κάστρα και χαμένα σπήλαια.

2

Σχεδίαση για κινητά

Πρόσβαση από όπου κι αν είσαι

Από tablet ή από κινητό, ο επισκέπτης θα απολαύσει την ίδια εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε μέγεθος οθόνης και σε καλεί να πάρεις μέρος στην εμπειρία!

3

Προβολή & επισκέψεις

Με γνώμονα την υψηλή προβολή

Η οργάνωση των δραστηριοτήτων και η επιλογή των λέξεων-κλειδιών έγινε με σκοπό τη μεγιστοποίηση της προβολής. Εκτός από την Ελλάδα η ιστοσελίδα δέχεται σήμερα επισκέψεις από τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και πολλές ακόμα χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

4

Ασφάλεια & ευχρηστία

Εύκολη και ασφαλής πλοήγηση

Για τη μέγιστη ευχρηστία της ιστοσελίδας έχουν ενσωματωθεί μηνύματα που παροτρύνουν σε «δράση». Επίσης δόθηκε έμφαση στην εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες. Το περιεχόμενο παρουσιάζεται σε δύο γλώσσες για την διευκόλυνση των ξενόλωσσων επισκεπτών.

Έχεις κάποια ιδέα; Επικοινώνησε μαζί μας!

συνεργασίες & projects