Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Η ιστοσελίδα παρουσιάζει τις υπηρεσίες του πάρκινγκ σκαφών El-Barco που περιλαμβάνουν την στάθμευση & συντήρηση σκαφών και ενοικίαση φουσκωτών RIB.
Ιστοσελίδα El-Barco - Πάρκινγκ σκαφών, ενοικιάσεις RIB
Ιστοσελίδα El-Barco - Πάρκινγκ σκαφών, ενοικιάσεις RIB

Η Freshid κατασκεύασε την ιστοσελίδα για το πάρκινγκ σκαφών El-Barco στο Λαύριο. Η οικογενειακή επιχείρηση του Χρόνη Παπαδοχατζάκη δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στο Λαύριο έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών σκαφών.
Με σύγχρονη αισθητική και υψηλή λειτουργικότητα η ιστοσελίδα παρουσιάζει τις υπηρεσίες της επιχείρησης.

1

Εμφάνιση & αισθητική

Σύγχρονη σχεδίαση με έμφαση στις υπηρεσίες

Το βαθύ ναυτικό μπλε και οι αποχρώσεις της θάλασσας και του ουρανού κυριαρχούν στη σχεδίαση της ιστοσελίδας. Το περιεχόμενο εμπλουτίστηκε με φωτογραφίες από το πάρκινγκ σκαφών και απεικονίσεις ναυτικών εργαλείων και συμβόλων.

2

Χαρακτηριστικά

Προβολή υπηρεσιών & κρατήσεις

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε ώστε κάθε υπηρεσία της επιχείρισης να προβάλλεται επαρκώς. Αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφίες από τον χώρο του πάρκινγκ, τις επισκευές & τα σκάφη δημιουργούν στον επισκέπτη αίσθημα εμπιστοσύνης. Ακόμα, περιλαμβάνεται σύστημα διαχείρισης του στόλου των ενοικιαζόμενων και ειδική φόρμα για την κράτηση σκάφους RIB.

3

Εταιρική ταυτότητα

Διαμόρφωση προφίλ

Οι πελάτες του πάρκινγκ ξέρουν τον ιδιοκτήτη του με το μικρό του όνομα. Επιλέξαμε η ιστοσελίδα να αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία. Σε όλη την ιστοσελίδα τονίζεται ότι οι υπηρεσίες του πάρκινγκ είναι διαθέσιμες κάθε ώρα της ημέρας και οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του πελάτη!

4

Πλοήγηση & ευχρηστία

Εύκολη πλοήγηση και πρόσβαση σε πληροφορίες

Η ιστοσελίδα προσαρμόζεται αυτόματα στην οθόνη του κινητού ώστε να μην υποβαθμίζεται η εμπειρία της πλοήγησης. Επίσης όλες οι πληροφορίες άμεσου ενδιαφέροντος όπως οι ώρες λειτουργίας του πάρκινγκ και τα στοιχεία επικοινωνίας αναγράφονται σε σημεία άμεσης πρόσβασης για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του επισκέπτη.

Ας μιλήσουμε για την ιστοσελίδα σας

συνεργασίες & projects