Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Η ιστοσελίδα παρουσιάζει τις σουίτες του Cape Suites στην Κύθνο. Η πολυτελής διαμονή στις σουίτες και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα μένουν αξέχαστα σε κάθε φιλοξενούμενο στο νησί της Κύθνου.
Ιστοσελίδα Cape Suites - διαμονή σε σουίτες στο νησί της Κύθνου
Ιστοσελίδα Cape Suites - διαμονή σε σουίτες στο νησί της Κύθνου

Η ιστοσελίδα Cape Suites κατασκευάστηκε για να προβάλλει τις ομώνυμες σουίτες στην Κύθνο. Κομψή και με έμφαση στο περιεχόμενο, παρουσιάζει τα πολυτελή καταλύματα και τις παροχές τους.
Για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας εμπνευστήκαμε από την ιδιαίτερη Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τα φωτεινά χρώματα που χαρακτηρίζουν τις πετρόκτιστες σουίτες.

1

Έμφαση στο περιεχόμενο

Προβολή των πολυτελών σουιτών

Η μοναδική Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική των δωματίων αποτυπώνεται σε όλη την ιστοσελίδα. Βίντεο από drone καλύπτουν τον εξωτερικό χώρο και αποτυπώνουν τη μαγευτική θέα από τα καταλύματα. Επίσης το περιεχόμενο αποτυπώνεται σε δύο γλώσσες για την προσέγγιση ξενόγλωσσων επισκεπτών.

2

Σχεδίαση για κινητά

Κρατήσεις από κάθε συσκευή

Η ιστοσελίδα Cape Suites σχεδιάστηκε με τρόπο που να είναι προσβάσιμη από κάθε συσκευή. Έτσι ο επισκέπτης θα κάνει κράτηση χωρίς δυσκολία και από το κινητό του.

3

Διαφήμιση

Συγγραφή Blog & Social media

Η οργανική διαφήμιση του Capesuites περιλαμβάνει την τακτική συγγραφή Blog και την ανάρτηση δημοσιεύσεων στο Facebook και το Instagram. Το πρωτότυπο περιεχόμενο και η στόχευση δίνουν το στίγμα στη διαφημιστική εκστρατεία.

4

Κρατήσεις

Ηλεκτρονικές κρατήσεις & Channel manager

Η ιστοσελίδα συνδέεται με σύστημα διαχείρισης κρατήσεων (Channel manager) για το συντονισμό των κρατήσεων μέσω τηλεφώνου, ιστοσελίδας και του Booking.com. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται οι διπλοκρατήσεις και το διαχειριστικό φορτίο του χειροκίνητου συντονισμού των εργαλείων σας!

Ας μιλήσουμε για τη δική σας ιστοσελίδα!

συνεργασίες & projects