Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Η ιστοσελίδα προβάλλει τα πρωτοποριακά έργα της Αριάδνη Coriala που περιλαμβάνουν συστήματα σκίασης, τέντες, αίθρια και αρχιτεκτονικές κατασκευές.
Ιστοσελίδα Αριάδνη Coriala - Συστήματα σκίασης & αίθρια
Ιστοσελίδα Αριάδνη Coriala - Συστήματα σκίασης & αίθρια

Η ιστοσελίδα της Αριάδνη Coriala ήταν ένα ευχάριστο δημιουργικό ταξίδι καθώς κάθε αίθριο και σύστημα σκίασης που κατασκευάζει είναι μοναδικό.
Το σκούρο φόντο της ιστοσελίδας παιχνιδίζει ιδανικά με τα φωτεινά μεταλλικά χρώματα των κατασκευών και των υφασμάτων.

1

Εμφάνιση & αισθητική

Σύγχρονη, μοντέρνα σχεδίαση

Η έκταση και το μέγεθος κάθε κατασκευής αποτυπώνεται με λεπτομέρεια στην ιστοσελίδα. Τεχνικές λεπτομέρειες, υλικά και η χρήση κάθε κατασκευής περιγράφονται στο συνοδευτικό υλικό.

2

Συμβατή με κινητά

Σχεδίαση για μικρές οθόνες

Η σχεδίαση για κινητά έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Σε αντίθεση με τις αναλογίες των επαγγελματικών φωτογραφιών, η οθόνη του κινητού είναι «όρθια» (portrait). Έτσι, για τη σωστή παρουσίαση των έργων υλοποιήθηκε ειδικό σύστημα που προσαρμόζει τις φωτογραφίες σε θέση portrait ώστε να φαίνονται το ίδιο εντυπωσιακές και στο κινητό.

3

Εταιρική ταυτότητα

Ανασχεδιασμός λογοτύπου & διαμόρφωση ταυτότητας

Για τις ανάγκες της εταιρικής ταυτότητας της Αριάδνη Coriala ανασχεδιάστηκε το λογότυπο κρατώντας μόνο το γραμμικό σχέδιο που απεικονίζει το «μεταλλικό σκελετό» ενός αιθρίου. Η ιστοσελίδα περιγράφει την ιστορία μιας εταιρείας που πρωτοτυπεί συνεχώς, «τολμά να κάνει τη διαφορά» και δεν περιορίζεται σε συμβατικά υλικά και κατασκευές.

4

Πρόσβαση & ευχρηστία

Εύκολη και ασφαλής πλοήγηση

Κάθε κατασκευή της εταιρείας παρουσιάζεται ξεχωριστά και με συνοδευτικές πληροφορίες που αφορούν τον τύπο της. Έτσι ο επισκέπτης μπορεί να πλοηγηθεί με άνεση στα έργα της εταιρείας. Με τον ίδιο τρόπο, το σύστημα των υπερσυνδέσμων ευνοεί την εύκολη αναζήτηση από τη Google και την επίτευξη υψηλών θέσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ας μιλήσουμε για την ιστοσελίδα σας

συνεργασίες & projects