Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Η ιστοσελίδα φιλοξενεί τα γρήγορα, αξιόπιστα φουσκωτά της Alkyoni RIB Cruises που θα σε ταξιδέψουν σε ονειρεμένες παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Ιστοσελίδα Alkyoni RIB Cruises - Ενοικιαζόμενα σκάφη
Ιστοσελίδα Alkyoni RIB Cruises - Ενοικιαζόμενα σκάφη

Όπως η Αλκυόνη ταξιδεύει πάνω από θάλασσες έτσι και τα σκάφη της Alkyoni RIB Cruises σκίζουν τα νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Απολαύστε τις χαρές της θάλασσας σε γρήγορα και αξιόπιστα σκάφη με... χαρακτήρα!

1

Εμφάνιση & αισθητική

Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας...

Γρήγορα σκάφη που σκίζουν τα κύματα και στο φόντο, εκεί που η καταπράσινη πλαγιά συναντά τη θάλασσα, ονειρεμένες παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Η ιστοσελίδα Alkyoni RIB Cruises έχει τον δικό της χαρακτήρα!

2

Σχεδίαση για κινητά

Εύκολη πρόσβαση από κάθε συσκευή

Ψάξε τα σκάφη, ανακάλυψε τις δυνατότητες που έχεις από κάθε συσκευή! Στη μικρή οθόνη του κινητού ξεδιπλώνεται το μεγαλείο της ομορφιάς της Αθηναϊκής Ριβιέρας και σε καλεί να ζήσεις την περιπέτεια, να ανακαλύψεις μέρη απάτητα.

3

Προβολή & επισκέψεις

Σχεδιασμός φιλικός προς τη Google

Κάθε σκάφος έχει το χώρο που του αξίζει. Με φωτογραφίες, χαρακτηριστικά, αναλυτική περιγραφή και επιμέλεια κειμένων ώστε να περιέχουν τη σωστή στόχευση και τις λέξεις κλειδιά που αντιστοιχούν στο αντικείμενο της ιστοσελίδας.

4

Πλοήγηση & ευχρηστία

Πλοήγηση σε πρώτο επίπεδο

Η σχεδίαση της πλοήγησης έγινε ώστε η πρόσβαση στο περιεχόμενο να γίνεται στο πρώτο επίπεδο. Αυτό σημαίνει γρήγορη και άμεση πλοήγηση για τον επισκέπτη στην ιστοσελίδα. Επίσης ευνοεί την υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Έχεις κάποια ιδέα; Επικοινώνησε μαζί μας!

συνεργασίες & projects