Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Πορτφόλιο

Η ιστοσελίδα προβάλλει υπηρεσίες για τον έλεγχο βάρους, την περιποίηση σώματος και την άθληση και φιλοξενεί έναν πλήρη κατάλογο προϊόντων της Herbalife Nutrition.
a4life eshop - Συμπληρώματα διατροφής & Έλεγχος βάρους
a4life eshop - Συμπληρώματα διατροφής & Έλεγχος βάρους

A4life για καλύτερη υγεία, για υψηλή ποιότητα ζωής! Μια ιστοσελίδα με δυνατά μηνύματα και προσωπική άποψη.
Ο Χρήστος Ανδριόπουλος και ο Βαγγέλης Ντερνελής προσφέρουν μια σειρά από υπηρεσίες συνοδευόμενες από προϊόντα που έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση του οργανισμού και τη βελτίωση της υγείας μας.

1

Δυνατότητες eshop

Κατάλογος προϊόντων με δυνατότητες eshop

Η ιστοσελίδα a4life φιλοξενεί έναν πλήρη κατάλογο των προϊόντων της Herbalife Nutrition με πλήρεις δυνατότητες για ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων και τη μετατροπή του καταλόγου σε eshop.

2

Λογότυπο & ταυτότητα

Σχεδιάζοντας την εταιρική ταυτότητα

Θέλουμε το καλύτερο για τον άνθρωπο, για τη ζωή. A4life σημαίνει αυτολεξεί "Α" για τη ζωή! Ο Χρήστος και ο Βαγγέλης είναι επίσης ανεξάρτητοι συνεργάτες της Herbalife Nutrition, και το λογότυπο επιλέχθηκε και σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπ'όψιν και αυτή την παράμετρο!

3

Υψηλό engagement

Υψηλή συμμετοχή των επισκεπτών με πολλαπλούς τρόπους

Ο στόχος της ιστοσελίδας a4life είναι διπλός: να προσεγγίσει άτομα που ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της υγείας τους ή ενδιαφέρονται να γίνουν ανεξάρτητοι συνεργάτες της Herbalife Nutrition. Τα μηνύματα καθοδηγούν χωρίς να κουράζουν και περιλαμβάνονται εξειδικευμένες φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

4

Εύκολη πρόσβαση

Προσβασιμότητα και ανεμπόδιστη επικοινωνία

Η ιστοσελίδα είναι χωρισμένη σε τρεις βασικές ενότητες: υπηρεσίες, προϊόντα & συνεργασίες. Οι ενότητες αυτές είναι συνηφασμένες μεταξύ τους και συμπληρώνουν τη μεγάλη εικόνα της a4life. Η πλοήγηση γίνεται με απλό τρόπο, τόσο στο κινητό όσο και στον υπολογιστή. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επικοινωνία με τον επισκέπτη μέσα από προσωπικά, άμεσα μηνύματα και τη γρήγορη πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας.

Ας μιλήσουμε για το δικό σας eshop!

συνεργασίες & projects