Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Ποιοι είμαστε

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες & e-shops με οδηγό την αγάπη για δημιουργία & εργαλείο την τεχνογνωσία.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες & e-shop με αγάπη.
Κάθε project μας έχει ένα κομμάτι από τον εαυτό μας και αυτό το κάνει μοναδικό!

Λίγα λόγια για εμάς

Το Freshid lab δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για να δημιουργούμε ολοκληρωμένες λύσεις για το διαδίκτυο. Από το ξεκίνημά μας μέχρι σήμερα έχουμε κατασκευάσει πάνω από 80 ιστοσελίδες & e-shops, έχουμε τρέξει 90+ διαφημιστικές εκστρατείες και έχουμε κατασκευάσει εκπαιδευτικές πλατφόρμες για εταιρείες, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και μη-κερδοσκοπικές οργανώσεις (MKO).

Η αρχή έγινε πίσω στο 2009 με έργα όπως το portal της Μονάδας Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και στη συνέχεια ακολούθησαν συνεργασίες με την κατασκευαστική «Θεμέλια αφοί Χουβαρδά», το δημοφιλές e-shop «Ράβω-Πλέκω» κα. Σε αυτή τη πορεία λατρέψαμε τη συνεργασία μας με τη WWF Ελλάς που οδήγησε στη δημιουργία του online εκπαιδευτικού παιχνιδιού «Ο Γύρος του κόσμου σε 80 ερωτήσεις» στο οποίο βασίστηκε και ο ομώνυμος πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός. Συνεχίζουμε δημιουργικά με συνεργασίες με οργανισμούς όπως το Ίδρυμα Λαμπράκη και το δημοφιλές e-shop «See My Bag» και επιμένουμε στην αφοσίωση & την αγάπη για τις δουλειές μας!

Γιατί ξεχωρίζουμε

Κατασκευάζουμε ένα «εργαλείο» το οποίο εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής και της αγοράς. Αυτός είναι και ο λόγος που επενδύουμε συνειδητά σε κάθε δουλειά μας ένα κομμάτι από τον εαυτό μας.

Για εμάς, η κατασκευή της ιστοσελίδας ή του e-shop σου δεν είναι ο σκοπός αλλά το μέσο για να πετύχεις τους στόχους σου!

Για να το πετύχουμε αυτό παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την αρχική ιδέα (concept) τη διαμόρφωση του brand, την κατάλληλη στόχευση των προϊόντων & των υπηρεσιών σας έως και τη διαφήμιση. Στην πορεία θα σε καθοδηγήσουμε μέσα από μονοπάτια όπως το SEO (Search Engine Optimization) τις ηλεκτρονικές πωλήσεις & την προβολή στα social media.

Όλες οι υπηρεσίες μας

Με δημιουργικότητα, φαντασία & αφοσίωση,

yannis liomas sig

συνεργασίες & projects