Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Blog

Προτάσεις, συμβουλές & μυστικά επιτυχίας για την Ιστοσελίδα & το E-shop σας
Στιγμιότυπο από το e-shop See my bag
ξεχωρίστε με αγάπη & δημιουργικότητα

Το e-shop του See My Bag κατασκευάστηκε από τη Freshid και έγινε σύντομα ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά καταστήματα για τσάντες, τσαντάκια και αξεσουάρ μόδας.

Πρωτότυπη σχεδίαση, έμφαση στο προϊόν και δημιουργικά μηνύματα!

Στοχεύουμε ψηλά!

Θέτουμε υψηλούς στόχους για να τους ξεπεράσουμε! Μέσα σε έναν περίπου χρόνο λειτουργίας του e-shop οι επισκέψεις και οι πωλήσεις του εκτινάχθηκαν με μια αύξηση που αγγίζει το 900%! Τα νούμερα φυσικά μιλούν από μόνα τους.

Η επισκεψιμότητα στο e-shop See My BagΧάρτη στην οργανική διαφήμιση στα Social Media και τη στοχευμένη διαφήμιση στο Google Ads οι πωλήσεις αυξάνονται μήνα με το μήνα! 

Έμφαση στο προϊόν

Η σωστή παρουσίαση του προϊόντος στο e-shop αυξάνει δραματικά τις πωλήσεις. Προσθέτουμε στη συνταγή πολλή αγάπη και μεράκι και οι πωλήσεις αυξάνονται κατάκορυφα!

Στιγμιότυπο του e-shop See My Bag

Δημιουργικά μηνύματα

Παίρνουμε προσωπικά κάθε project. Έτσι οι ιδέες γεννιούνται φυσικά μέσα από τη φροντίδα που δείχνουμε για κάθε e-shop. Η άποψή μας είναι πάντα σταθερή:

η αγάπη κάνει την διαφορά!

Κάθε «γωνιά» του e-shop δουλεύεται με μεράκι. Αυτό μεταφράζεται σε υψηλή προστιθέμενη αξία για τον προϊόν και ποιοτικούς πελάτες που επιστρέφουν για να ψωνίσουν ξανά.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Μίλα μαζί μας!

συνεργασίες & projects