Μάθε σήμερα για τις υπηρεσίες μας!

Καλέστε σήμερα!

211 4133 800

 

Blog

Προτάσεις, συμβουλές & μυστικά επιτυχίας για την Ιστοσελίδα & το E-shop σας
Η δοκιμασία της Black Friday
Η δοκιμασία της Black Friday

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί «εμένα δεν με αφορά η Black Friday» όμως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είμαστε όλοι παίκτες στο ίδιο παιχνίδι και πρέπει να βγούμε νικητές!

Επιγραμματικά θα δούμε μερικούς κλάδους που επηρεάζονται άμεσα και έμμεσα από το black friday και θα μάθεις γιατί αφορά και εσένα ?!

Για τα eshop λιανικής

Τα καταστήματα με είδη λιανικής όπως ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, υπολογιστές & τηλεοράσεις είναι φυσικά «παίκτες» άμεσα συνδεδεμένοι με τις προσφορές του Black Friday ?.

Τις ημέρες που προηγούνται του Black Friday οι πωλήσεις εμφανίζονται αυξημένες, με αυξανόμενες τάσεις από χρόνο σε χρόνο.

Αυξητική τάση διαδικτυακών πωλήσεων για την Black Friday στις ΗΠΑ
Αυξητική τάση για την Black Friday στις ΗΠΑ

Για ενημερωτικές ιστοσελίδες ή οδηγούς διασκέδασης

Σε κάθε γειτονιά τα μαγαζιά προσφέρουν προϊόντα σε ειδικές τιμές. Αδράξτε την ευκαιρία και προβάλλετε συγκεκριμένες προσφορές από προβεβλημένα καταστήματα ?!

Διαμορφώστε πακέτα προβολής των τοπικών καταστημάτων ειδικά για την ημέρα του Black Friday για να αυξήσετε τις διαφημιστικές εισφορές σας. Επίσης είναι μια καλή μέθοδος για να αυξήστε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας!

Για όσους προσφέρουν υπηρεσίες

Η πρώτη σας σκέψη φυσικά είναι να κάνετε κάποιου είδους έκπτωσης στις υπηρεσίες σας. Δεν είναι όμως απαραίτητο ?! 

Εμείς σας προτείνουμε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους να εκμεταλλευτείτε το γιορτινό κλίμα των ημερών. Προσφέρετε ειδικές υπηρεσίες που έχουν σχέση με το θέμα της Black Friday ή βοηθήστε τους πελάτες σας να διαφημιστούν γι'αυτή την ημέρα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να «μείνετε απ'έξω»!

Για πωλήσεις χονδρικής

Όσοι έχουν ως βασικό αντικείμενο τις πωλήσεις χονδρικής φυσικό είναι να σκεφτούν πως η Black Friday δεν τους αφορά! Όμως πώς είναι δυνατόν να σε αφήνει αδιάφορο το γεγονός που περιμένουν όλο το χρόνο οι πελάτες σου;

Εκμεταλλεύσου το γεγονός και κάνε με τη σειρά σου προσφορές στους εταιρικούς πελάτες σου. Έτσι θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και θα ισχυροποιήσεις τους εμπορικούς δεσμούς σου ?.

Μην ξεχνάς πως το 65% της δραστηριότητάς σου έρχεται από τους υπάρχοντες πελάτες σου1!

 

Πηγές άρθρου:

1https://smallbiztrends.com/2016/10/customer-retention-statistics.html

συνεργασίες & projects